Author Topic: Creating a Rate File for ExpressNet  (Read 880 times)

Offline Protel8000

  • *
  • Posts: 73
Creating a Rate File for ExpressNet
« on: May 04, 2019, 12:29:37 AM »
Does anyone have an example ratefile that would be compatible with being imported into Express Net? I would like to find out what format they're in, so I can create my own in Excel

Offline tallrick

  • *
  • Posts: 129
Re: Creating a Rate File for ExpressNet
« Reply #1 on: June 15, 2019, 01:14:52 AM »
Wonder if you ever got any help with this. I seem to have no luck contacting anyone here lately.

Offline Protel8000

  • *
  • Posts: 73
Re: Creating a Rate File for ExpressNet
« Reply #2 on: October 31, 2019, 11:57:14 PM »
Wonder if you ever got any help with this. I seem to have no luck contacting anyone here lately.

Sorry, I never made any further progress on this. Maybe will poke around at it again now that it's getting colder and darker earlier.

Offline tallrick

  • *
  • Posts: 129
Re: Creating a Rate File for ExpressNet
« Reply #3 on: November 02, 2019, 10:41:51 AM »
It seems like the interest in Protel boards dried up? I know I get frustrated every time I rtry and find help. My channel bank went bad but luckily I had one in my parts pile. Also my Expressnet computer motherboard went dead. I am going to try and find one today from my parts bin.

Offline Payphone installer

  • **
  • Posts: 815
Re: Creating a Rate File for ExpressNet
« Reply #4 on: November 06, 2019, 06:42:08 AM »
Do you have working software?

Offline tallrick

  • *
  • Posts: 129
Re: Creating a Rate File for ExpressNet
« Reply #5 on: November 06, 2019, 08:38:28 AM »
I have an old PC set up with Expressnet. Have 10 digit extensions set up around the home and an old 3com external modem. The computer polls the phones every night. They run Protel 2000 or 4000 boards depending on the housings. Five working payphones 3 GTE and 2 WE housings.

Offline Payphone installer

  • **
  • Posts: 815
Re: Creating a Rate File for ExpressNet
« Reply #6 on: November 11, 2019, 07:47:18 PM »
Do you have a rate file in it now?

Offline tallrick

  • *
  • Posts: 129
Re: Creating a Rate File for ExpressNet
« Reply #7 on: November 13, 2019, 07:14:43 PM »
Have never created one but whatever the software has by default is there.